Onderhoud / Service

Winter en zomer onderhoud

stalling piethuis jachthaven 07Onderhoudswerkzaamheden aan vaartuigen zijn op afspraak mogelijk (anti fouling, motoronderhoud, poetsen). Grotere opdrachten graag apart bespreken wat de mogelijkheden zijn. Graag vernemen van te voren wanneer dit plaatsvindt en welke monteur er komt. De regels zijn strict om het overzichtelijk en netjes te houden.

Werkzaamheden / Monteurs

Servicebeurt aan binnen- of buitenbordmotoren is mogelijk. Ook zomers zijn er mogelijkheden voor onze vaste klanten om onderhoud aan de boot te plegen. Wij hellingen voor u de boot, spuiten die af en plaatsen uw vaartuig in de overdekte loods. U mag zelf in overleg werkzaamheden verrichten. Als derden werk verrichten aan u boot, willen wij dat vòòruit weten.

Wij vernemen svp wanneer werkzaamheden plaats gaan vinden en welke monteur er komt. De regels zijn strict en niet alle monteurs zijn helaas door ervaringen uit het verleden welkom.

Bij voorkeur voor al het (technisch) onderhoud :

Assendelft Scheepstechniek

Assendelft Scheepstechniek biedt alle onderhoudsdiensten om uw sloep weer mooi te maken en ook mooi te houden. Onze expertise op het gebied van onderhoud en reparatie:

  • Inbouw van elektronica.
  • Reviseren van motoren,service beurten aan diesel en benzine motoren
  • Schadeherstel.
  • Schilderwerk.
  • Polyesterwerk.
  • Plaatsen hydraulische systemen.
  • Levering en installatie van alle soorten scheepsapparatuur en benodigdheden.

Assendelft Scheepstechniek heeft zich gespecialiseerd in totaal onderhoud van Maril sloepen en Lounge boten, Antaris sloepen en Lounge boten , Makma Sloepen en Lounge boten, Waterspoor Sloepen en Legend sloepen.
Ook verzorgen wij de after sales werkzaamheden voor Aquatec industries te Woudsend (Maril,Antaris,Makma).

Download hier het onderhoudsreglement voor details.